Yrittäjyyskilpailut


”Yrittäjäksi kasvaminen” -videokilpailu

Miltä näyttää yrittäjyys vuonna 2040? Miten globaalit megatrendit (esim. kaupungistuminen, ilmastonmuutos, teknologian kehitys) tulevat vaikuttamaan yrittäjien toimintaympäristöön tulevaisuudessa?

Vuoden 2019 Yrittäjän päivän pääjuhlan järjestäjä, Tampereen kauppakamari, on käynnistänyt videokilpailun oppilaille, jotka opiskelevat yrittäjyysopintoja tarjoavissa toisen asteen oppilaitoksissa (ammatilliset oppilaitokset, lukiot). Voittajat palkitaan Yrittäjän päivän pääjuhlassa Tampereella torstaina 5.9.2019.

Lue lisää kilpailusta: https://bit.ly/2WYKvup.


Entrepreneur of the Year -kilpailu kannustaa kasvuhakuiseen yrittäjyyteen

EY Entrepreneur of the Year on arvostettu tunnustuspalkinto kasvuyrittäjille, jotka innostavat muita visioillaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Kilpailun avulla kannustamme nykyisiä ja tulevia yrittäjiä kasvuhakuiseen ja vastuulliseen yrittäjyyteen sekä pyrimme lisäämään yleistä kiinnostusta ja yhteiskunnallista keskustelua kasvuyrittäjyydestä. Haluamme tukea yrittäjien innovatiivisuutta ja visioita tarjoamalla osallistujille ainutlaatuisia tilaisuuksia oppimiseen, verkostoitumiseen ja ajatusten vaihtoon.

Entrepreneur of the Year on pisimpään toiminut ja maantieteellisesti laajin kansainvälinen yrittäjäkilpailu. Se järjestettiin ensimmäisen kerran USA:ssa jo vuonna 1986, ja nykyään siihen osallistuu vuosittain tuhansia yrittäjiä yli 50 maassa. Suomessa EY käynnisti kilpailun vuonna 2003. Kilpailu toteutetaan yhteistyössä yrittäjyyttä tukevien kumppaneiden kanssa.

Kilpailun verkkosivusto