Yrittäjän päivästä on tullut kansallinen juhlapäivä, jota vietetään 5. syyskuuta monin eri tavoin. Yrittäjän päivän päätapahtuma järjestetään tänä vuonna Helsingissä Kiasmassa teemanaan yrittäjyys ja kulttuuri.

Yrittäjän päivän ja sen teeman toivotaan näkyvän tänäkin vuonna ympäri maan koulujen ja oppilaitosten ohjelmissa, yrittäjäyhdistysten tilaisuuksissa ja tietenkin myös yrityksissä.

Yrittäjän päivänä nostetaan Suomen lippu salkoon. Päivä otettiin almanakkaan merkkipäiväksi vuonna 2010.

Valtakunnallista Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Yrittäjän päivän päätapahtuman vastuullinen järjestäjä on Yrittäjän Päivä -säätiö (entinen Yrittäjäpatsassäätiö). Vuonna 2011 järjestelystä vastaa Suomen Yrittäjät yhdessä säätiön kanssa. Säätiön monivuotisen patsashankkeen tuloksena vuonna 2006 paljastettiin Helsingin Kampissa Narinkka-torilla yrittäjäpatsas.

Säätiön taustavoimina on laajasti Suomen elinkeinoelämää ja yrittäjätahoja. Puheenjohtaja on toimitusjohtaja Riitta Antinmäki.

Yrittäjän päivän nettisivuille kootaan kaikki tapahtumat ja tilaisuudet.
Ilmoita oma Yrittäjän päivän tapahtumasi.

Lisätietoja:
puheenjohtaja Riitta Antinmäki, Yrittäjän päivä -säätiö, p. 0500 311 711, riitta.antinmaki(at)htf.fi tiedotuspäällikkö Raija-Liisa Konkola, Suomen Yrittäjät, p. (09) 2292 2952, 050 5003219, raija-liisa.konkola(at)yrittajat.fi