Yrittäjän päivä 2022

Tänä vuonna Yrittäjän päivän juhlinnan keskiössä ovat lapset ja nuoret, kun Talous ja nuoret TATilla on kunnia toimia tapahtuman pääjärjestäjänä.

TATin kolmiosainen tapahtumakokonaisuus tutustuttaa lapset ja nuoret yrittäjyyden moniin muotoihin, sekä innostaa yrittäjyyteen ja yritteliääseen elämänasenteeseen. Yrittäjän päivä tarjoaa ohjelmaa ja inspiraatiota kaikille kouluasteille.

 

Yrittäjän päivän juhlalähetys 5.9. klo 9.00-9.45

Yrittäjän päivän juhlalähetys on suunnattu erityisesti peruskoululaisille mutta kaikki ovat tervetulleita seuraamaan juhlalähetystä. Noin tunnin mittaisessa lähetyksessä tutustutaan yrittäjyyden monimuotoisuuteen ja nähdään muun muassa Gasellit -yhtyeen ja looper-artisti Ben Huurin keikat. Yrittäjän päivän juhlalähetys toteutetaan yhdessä Tampereen kaupungin kanssa.
Lue lisää juhlalähetyksestä!

Bisnestapahtuma TAT Takeoff toisen asteen opiskelijoille 7.9.

Tänä vuonna Yrittäjän päivän juhlinta laajenee kaksipäiväiseksi, kun Euroopan suurin toisen asteen bisnestapahtuma TAT Takeoff järjestetään Yrittäjän päivän viikolla. Takeoffiin voi osallistua joko paikan päällä Aalto-yliopiston tiloissa Espoon Otaniemessä tai streamin välityksellä.
Takeoffissa nuoret inspiroituvat yrittäjyydestä, tutustuvat start-up-maailmaan ja verkostoituvat toistensa kanssa.
Ohjelma sisältää muun muassa Mimmit Sijoittaa kaksikon ja Duudsonien H.P. Parviaisen puheet yrittäjyydestä sekä esimerkiksi Slushin, Nordean ja Aalto-yliopiston innostavia työpajoja.
Lue lisää Takeoffista!

Yrittäjän päivän juhlat TAT Yrityskylissä ympäri Suomen

Mikä olisi parempi paikka juhlia Yrittäjyyttä kuin TATin Yrityskylät? Juhlalähetyksen ja TAT Takeoffin lisäksi kutsummekin lähialueiden 5.- ja 7. -luokkalaisia juhlimaan Yrittäjyyttä kanssamme Yrittäjän päivänä.

Mikä TAT?

Talous ja nuoret TATin toiminnan tavoite on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja tahtoo toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Tarjoamme kunnille ja oppilaitoksille palveluita, opintokokonaisuuksia ja koulutusta, jotta jokainen nuori lähtökohdista riippumatta saa mahdollisuuden oppia tulevaisuutensa kannalta keskeisiä taitoja.

Tutustu Talous ja nuoret TATin Yrittäjän päivän tapahtumiin