Suomi tarvitsee uusia, rohkeita ja innovatiivisia yrittäjiä. Katseet kohdistuvat nuoriin, joiden toivotaan näkevän yrittäjyys yhtenä tulevaisuuden ammattivaihtoehdoistaan. TAT lähettää erityisesti nuorille – ja muille yrittäjyydestä kiinnostuneille – suunnatun webinaari-lähetyksen lauantaina 5.9.

Asiantuntijaverkosto järjestää Yrittäjän päivänä lyhyen puolen tunnin webinaarin, jossa Varustelekan perustaja ja verkkokaupan edelläkävijä Valtteri Lindholm kertoo oman yrittäjätarinansa.

Vantaalainen Lindholm on valittu Vuoden Yrittäjäksi vuonna 2015.  Suomen menestyneimpiin verkkokauppoihin lukeutuvan Varustelekan ja sen omaleimaisen markkinoinnin tarina on vaiherikas ja kiinnostava, joten kannattaa virittää itsensä taajuuksille. Webinaari on myös myöhemmin katsottavissa tallenteena.

Lue lisää Valtterista täältä.

Yrittäjän päivän webinaari 5.9.2015 klo 9.30-10

Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista. Lähetyksen seuraamiseen tarvitset vain internetyhteydessä olevan tietokoneen sekä kaiuttimet. Kysymyksiä vieraalle voi esittää chat-ikkunan kautta.

 Ohjeita webinaarin seuraamiseen

  • Lähetystä voi seurata osoitteessa http://tat-ryhma.adobeconnect.com/asiantuntijaverkosto
  • Kirjaudu sisään vierailijana omalla tai luokkasi nimellä.
  • Etäyhteyshuone avataan 15 minuuttia ennen luennon alkua. Odota hetki, että sinut hyväksytään sisään.
  • Etäyhteyshuoneessa voit osallistujana kuulla esiintyjän äänen ja nähdä hänestä videokuvaa. Sinulla ei ole oikeutta näyttää omaa web-kamerakuvaasi tai puhua, mutta voit esittää kysymyksiä chat-ikkunassa.
  • Osallistujilta toivotaan aiheeseen liittyviä kysymyksiä esitettäväksi puhujalle. Niitä voi esittää koko webinaarin ajan ja mahdollisimman moneen pyritään vastaamaan webinaarin aikana.

Edellisen vuoden webinaariin pääset tutustumaan täältä.