Opettaja tai nuorten kanssa toimiva! Mitä jos lähettäisit nuoret vierailulle paikkakuntasi yrityksiin Yrittäjän Päivän alla? Uusien ajatusten lisäksi joku heistä saattaa voittaa uuden älypuhelimen.

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT järjestää oppilaille suunnatun Instagram-kisan Yrittäjän Päivän alla. Ajatus on, että nuoret käyvät tutustumassa oman paikkakuntansa yrityksiin, kysyvät yrittäjältä hänen työhönsä liittyvistä asioista ja valitsevat mielestään rohkeimman yrittäjän. Rohkeasta yrittäjästä nuori ottaa kuvan puhelimellaan ja jakaa sen Instagramissa hashtagilla #rohkeayrittaja.

Valitsemme 5 parasta kuvaa + perustelua. Voittajat saavat palkinnoksi Samsung Galaxy A3 -älypuhelimen.

Kilpailuun tulleista kuvista TAT ja Yrittäjän Päivä -säätiö valitsevat Vuoden Rohkean yrittäjän, joka palkitaan Yrittäjän Päivän pääjuhlassa 5.9.2015 Helsingin Narinkkatorilla.

Kilpailun säännöt nuorille

”Käy tutustumassa paikkakuntasi yrityksiin, juttele yrittäjän kanssa ja valitse mielestäsi rohkein yrittäjä! Jaa kuva Instagramissa hashtagilla #rohkeayrittaja ja kirjoita lyhyet perustelut. Rohkeudella tarkoitetaan ennakkoluulotonta asennetta ja omien unelmien toteuttamista.

Kilpailuun osallistuvien kuvien ja perusteluiden joukosta valitaan 5 parasta. Palkintona on Samsung Galaxy A3 -älypuhelimet.

Kilpailuaika on 24.8.–2.9.2015. Se on suunnattu vähintään 13-vuotiaille.

Psst! Tilisi on oltava julkinen, jotta voimme nähdä kuvasi. Kilpailuun osallistuessa huomioi, että Taloudellinen tiedotustoimisto TAT voi käyttää kuvia omilla sometileillään ja Yrittäjän Päivään liittyvissä materiaaleissa. Kuvaajan nimi tai nimimerkki kerrotaan kuvan yhteydessä.”