Narinkkatori
Narinkkatori täyttyy Yrittäjän Päivänä unelmista! Haluatko mukaan?

Yrittäjän Päivän pääjuhla on tänä vuonna katujuhla. Helsingin Narinkkatorille kootaan eri alojen yrittäjiä näyttämään osaamisensa sekä myymään tuotteitaan ja palveluitaan. Ajatuksena on näyttää yrittäjyys sellaisena kuin se on – uusia ideoita pursuvana, rohkeana puurtamisena.

Paikalla on ainakin kosmetologi-kampaaja ja korusuunnittelija. Saisimmeko juhlaan myös katuruokaa, kahvilan ja vaikkapa polkupyöräkorjaajan? Mitä sinä haluaisit tarjota? Haluaisitko sparrata tulevia yrittäjiä?

Katujuhlassa nähdään lisäksi stand up -komiikkaa ja ytimekkäitä puheita. Tarkka ohjelma ja esiintyjät selviävät kesän aikana.

Tapahtuman järjestäjää Taloudellinen tiedotustoimisto TAT. Tarjoamme yrittäjille ilmaisen paikan Narinkkatorin D-lohkosta. Jokainen huolehtii itse myyntipaikkansa rakenteet ja esimerkiksi katokset.

Pyrimme saamaan torille eri alojen edustajia, joten ilmoitathan osallistumishalustasi mahdollisimman pian? Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.6.2015.

Monipuolisen tarjonnan varmistamiseksi saatamme joutua valitsemaan yrittäjät ilmoittautumisjärjestyksen perusteella. Ilmoitamme valinnoista perjantaina 26.6.2015.


Mikä: Yrittäjän Päivän Katujuhla
Milloin: 5.9.2015 klo 10-13
Missä: Narinkkatori, Helsinki (katso kartta)
Miten pääsen mukaan: Ota yhteyttä Anne-Mariin tai Ninaan

Anne-Mari Rajala
Tapatuman viestintävastaava
anne-mari.rajala@tat.fi
050 411 4080

Nina Pihlas
Tapahtuman viestintäassistentti
nina.pihlas@tat.fi
044 352 1459