Startup Saunan järjestämä Slush (13.-14.11.) on Euroopan suurin kasvuyritys- ja sijoittajatapahtuma. Fokuksessa on tietotekniikan ohella cleantech ja life sciences. Slush on myös yksi Team Finlandin kärkihankkeista.

Voimakkaasti kasvava Slush-tapahtuma on tarkoitettu niin startup-yrityksille kuin asemansa vakiinnuttaneille kasvuyrityksille. Helsingin Kaapelitehtaalle saapuvat 13.–14. marraskuuta maailman johtavat sijoitusrahastot, joista suurimmat ovat etsimässä kymmenien miljoonien eurojen sijoituskohteita. Paikalla ovat myös aktiiviset enkelisijoittajat ja kokeneet sarjayrittäjät. Tehokkaan matchmakingin avulla Slush linkittää yritykset potentiaalisimpien rahoittajien kanssa.
Paikalle odotetaan yli tuhatta yritystä Pohjois-Euroopasta, Venäjältä ja kauempaakin. Esillä ovat tietotekniikan ohella entistä monipuolisemmin osaamisintensiiviset alat kuten cleantech ja life sciences.

Startup Saunan järjestämä tapahtuma on kasvanut maailmanluokan mittoihin. Jo vuonna 2012 Slush toi saman katon alle 3 500 kävijää yli 30 maasta. Paikalla oli 600 kasvuyritystä ja 300 kansainvälistä riskirahoittajaa, joiden sijoitusvarallisuus oli yli 30 miljardia. Median edustajia oli 150.

Slush on yksi Team Finlandin kärkihankkeista. Tavoitteena on vauhdittaa investointeja suomalaisyrityksiin sekä nostaa Suomi startup-toiminnan kiinnostavimmaksi sijaintipaikaksi maailmassa.

Varmista paikkasi Slushissa ja rekisteröi yrityksesi osoitteessa www.slush.fi. Lippuja on tarjolla rajoitetusti.