Nyt haetaan toista kertaa Suomen markkinointihenkisintä insinööriä. Kilpailun tavoitteena on nostaa esille markkinoinnin merkitys suomalaisten yritysten kilpailukykytekijänä. Kilpailuun voi osallistua 3.9.2013 saakka.

Kilpailussa menestyminen perustuu vahvoihin näyttöihin: palkittava on innovatiivisesti ja tuloksellisesti yhdistänyt teknologia- ja markkinointiosaamista yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä tai käynnistänyt uutta yrittäjyyttä. Kilpailuun voivat osallistua kaikki diplomi-insinöörit ja insinöörit ja siihen voi myös ilmiantaa työtovereitaan ja tuttaviaan. Pääpalkintona on 10 000 euroa.

Kisan järjestää Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ja sen tuomaristoon kuuluvat hallituksen puheenjohtaja Anne Brunila; ICC Suomi ry, Ilari Kallio, kehitys- ja innovaatiojohtaja; Wärtsilä Finland Oy, henkilöstöjohtaja Hannele Jakosuo-Jansson; Neste Oil Oyj, johtaja Ari Järvelä; Tieto Finland Oy, johtaja Leena Mörttinen; Elinkeinoelämän keskusliitto EK, toimituspäällikkö Heikki Siljamäki; Tekniikka ja talous, kehitysjohtaja Petri Kalliokoski; VTT. Tuomariston puheenjohtajana toimii toimitusjohtaja Eka Ruola; hasan&partners ja sihteerinä toimitusjohtaja Tarja Virmala; MTL. Kilpailun kolme parasta esitellään ja voittaja julkistetaan Toinen aalto -seminaarissa 1.10.2013 Messukeskuksessa Teknologia 13 -tapahtuman yhteydessä.

Lisätietoa kilpailusta ja ilmoittautumisohjeet: www.toinenaalto.fi