Yrittäjyyskasvatuksen mittaristo

Yrittäjyyskasvatuksen mittaristo on itsearviointityökalu perus- ja toisen asteen opettajille ja rehtoreille. Mittariston avulla käyttäjä voi arvioida sekä kehittää omaa ja oppilaitoksensa yrittäjyyskasvatusta. Vastaaminen kestää n. 15 min.

Päästäksesi vastaamaan Mittariston kysymyksiin, sinun tulee ensin rekisteröityä. Rekisteröitymistä tarvitaan, jotta saat vastattavaksesi oikean oppilaitostason kysymykset, vastauksesi tallentuvat Mittaristoon, pääset palaamaan ja uudelleen vastaamaan Mittaristoon sekä seuraamaan kehitystäsi. Palaute ohjautuu myös sähköpostiisi vastaamisen jälkeen.

Tervetuloa tutustumaan mittaristoon ja vastaamaan kysymyksiin! Hankkeen nettisivuilta www.lut.fi/koke/mittaristo löydät lisätietoja sekä yhteystietoja. Vastaamme mieluusti kysymyksiisi.

Yrittäjyyskasvatuksen mittaristo luodaan ESR-rahoitteisessa hankkeessa yhteistyössä Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Kerhokeskus – koulutyön tuki ry:n kanssa. Hanketta rahoittavat Opetushallitus sekä Yksityisyrittäjäin Säätiö ja hankkeessa on laaja kehittäjäkumppaneiden verkosto eri puolilta Suomea.

>> Mittariston esite