NY Yrityskasvatuksen polku – opinto-ohjelmia esiopetuksesta korkea-asteelle

Voittoa tavoittelematon Nuori Yrittäjyys ry (NY) tarjoaa työvälineitä työelämätaitojen, yritteliäisyyden ja taloudenhallinnan opetukseen esiopetuksesta korkea-asteelle. NY-ohjelmat tukevat ilmiöpohjaisuutta ja tekemällä oppimista kannustaen opittujen taitojen soveltamiseen koulussa ja vapaa-ajalla.

Ohjelmat ja niiden materiaalit ovat maksuttomia lukuun ottamatta Vuosi yrittäjänä -ohjelmaa. Ohjelmien opettajakoulutukset ovat aina maksuttomia.

NY kannustaa kouluja avaamaan ovensa ympäröivään yhteiskuntaan. NY-ohjelmiin sisäänkirjoitetut liike-elämän vapaaehtoisten roolit helpottavat yhteistyön rakentamista koulujen ja yritysten välille. NY-ohjelmat muodostavat NY Yrittäjyyskasvatuksen polku -kokonaisuuden, joka tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia alaluokilta korkea-asteelle.

NY on osa kansainvälistä Junior Achievement -verkostoa

JA on maailman laajin yrittäjyys- ja kuluttajakasvatusta nuorille tarjoava organisaatio. Verkosto tavoittaa vuodessa yli kymmenen miljoonaa oppilasta 115 maassa. JA Europen verkosto tavoittaa vuodessa yli kolme miljoonaa oppilasta 40 maassa.

Suomessa Nuori Yrittäjyys -toimintaa on ollut vuodesta 1995.

JA Worldwide
JA Europe

https://nuoriyrittajyys.fi/opinto-ohjelmat/

Lisätietoa:

Toiminnanjohtaja Virpi Utriainen, 040 701 3038
www.nuoriyrittajyys.fi / @NuoriYrittajyys / LinkedIn